torstai 5. lokakuuta 2023

#Europarlamenttiehdokkaanne historioitsija monen alan toimija niin kansakunnallisissa hankkeissa kuin miehittäjä roistovaltio moskovan oblastin aluepalautusvaatijana jo vuodesta 1991

Europarlamenttiehdokas Lehto Seppo juhli 61v synttäriään uimalla 6.9.2023 komeana aurinkoisena päivänä 1 km Tampereen Maauimalassa kuva1


EU-vaalit 2024: Kotisivu: Eurovaalehdokkaanne Lehto Seppo Huk, historioitsija monitoimija kuin elokuvan #Sadan miekan mies"
Esittelyssä: #Europarlamenttiehdokas #SeppoLehto Seppo 61v uinnin jälkeen Tampere Maauimala poseerauskuva2
https://Seppo-Lehto-eurovaaliehdokas.blogspot.com

Election in EU support Seppo Lehto to europarliament?
https://elections.europa.eu
Euroopan parlamentin vaalit järjestetään 6.–9. kesäkuuta 2024 Ole mukana antamassa tukea oikeille arvoille, joita ei saa pois kuten vanhat sananlaskut kertovat miehittäjästämme moskovan oblastista.

Video kommarivaatimuksia tihkuvalta Tampereen yliopistolta, kuvaajana Seppo Lehto Klikkaa pyörimään alta?



#Europarlamenttiehdokkaanne historioitsija monen alan toimija niin kansakunnallisissa hankkeissa kuin miehittäjä roistovaltio moskovan oblastin aluepalautusvaatijana jo vuodesta 1991.

Eurovaaliehdokas Tampere Lehto Seppo kävi Tampereen Maauimalassa uimassa 1 km 61 v  6.9.2023 kuva13

------------------------------
-----------------

#Europarlamenttiehdokkaanne historioitsija monen alan toimija niin kansakunnallisissa hankkeissa kuin miehittäjä roistovaltio moskovan oblastin aluepalautusvaatijana jo vuodesta 1991. Nyt europarlamenttiin suursuomalaista aatosta paatosta jaloa aluepalautukset käyntiin EU:n ja Naton avulla?

#Europarlamenttiehdokas #SeppoLehto Seppo 61v uinnin jälkeen Tampere Maauimala poseerauskuva3

Minussa on voimaa taitoa ja osaamista elämän eri osa-alueilla ilman puoluekoneistojen ryssäläisiä nuoleskelematta. Suomesta uupuu se mikä jo 1991 tehtiin Tsekkoslovakiassa etc ns #Lustraatio. Sitä vaadin jo tuolloinkin, vaan toistaiseksi menestyksettää. Kommarit moskovan koirat edelleen riesana hallinnossa, virkaloiskunnassa, jarruttivat Suomen Nato-jäsenyyttäkin.

#Europarlamenttiehdokas #SeppoLehto Seppo 61v uinnin jälkeen Tampere Maauimala poseerauskuva30



----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti